Tanácsok

Behajtási engedéllyel rendelkezünk a belvárosba!

Fizető parkoló esetén rendelkezünk rakodótárcsával! (ingyenesen parkolunk)

Ha költözünk, az első és legfontosabb dolog talán a megfelelő költöztető dobozok beszerzése, hisz bútoraink mellett, féltve őrzött, eszmei vagy épp valódi értékkel bíró tárgyaink épségéről gondoskodhatunk általuk, így ezt ügyfeleinknek díjmentesen biztosítjuk. Kérje diszpécser munkatársunktól és ingyenesen kiszállítjuk otthonába a megfelelő mennyiségű kartondobozt.

Más vállalkozástól eltérően cégünk Fejér megye területén belül, Székesfehérváron ingyenes költöztető dobozokat bocsájt megrendelői részére – ezáltal óriási tehertől szabadítva meg minden leendő ügyfelét, így önöknek már tényleg csak csomagolni kell! Lehetőleg minél ésszerűbben!

A pakolás során igen célszerű lehet a gondos címkézés mellett, (ruhanemű, könyv, konyhai felszerelés, üvegneműk, stb…), akár sorszámozni is a költöztetésre szánt pakkokat, csomagokat, zsákokat. Így biztos, hogy semmi sem vész el menet közben, ráadásul kipakolnunk is sokkal könnyebb és egyszerűbb lesz, ha ellenőrizni tudjuk, mit, hová tettünk.

Költöztetés Székesfehérvár

Ingóságaink helyes szelektálására már a bepakolás előtt érdemes odafigyelni, hisz ez a majdani csomagolást is segíti. Az évek során felgyülemlett limlomokat például nyugodtan dobjuk a szemétbe, ezek csomagolásával és elköltöztetésével ne vesződjünk feleslegesen.

A törékeny holmikat ésszerű mindig különválasztani a sérülésveszélyekre nem, vagy csak kevésbé érzékeny dolgoktól, ruhaneműktől, melyek értelemszerűen kevesebb törődést igényelnek, például nem kell külön papírba tekerni őket, elég, ha egy strapabíró, speciálisan költöztetésre, szállításra készült zacskóba helyezzük őket. Így garantált a sérülésmentes precíz költöztetés.

Vagyon- és egyéb tárgyaink mellett külön kategóriát képviselnek bútoraink, műszaki cikkeink, elektromos berendezéseink (mikrohullámú sütő, fridzsider, lemezjátszó, hi-fi, stb…) is – lássuk tehát, a költöztetés során, mi a teendőnk ezekkel?

Egyes bútorok esetében elengedhetetlen azok megfelelő szétszerelése, míg mások (kivált a nagyobb értéket képviselő antik bútorok) elég, ha külön védőfóliát, csomagolást kapnak. – egy profi költöztető cég szakemberei ebben is segítségünkre lehetnek! Bútorok szét illetve összeszerelését költöztető szakembereink precízen elvégzik ön helyett, rengeteg felesleges idegeskedést megspórolva ügyfeleinknek.

A műszaki cikkek közül különösebb figyelmet a hűtő, amit költöztetés előtt le kell engedni és a mikrosütő érdemel. Utóbbinak üvegtányérját ugyanis ildomos a poharak, törékeny tárgyak közé csomagolni, ha csak szállítás közben nem szeretnénk kellemetlenséget. A hűtőt a helyére történő mozgatás után néhány órát hagyni kell állni beüzemelés előtt, hogy a benne lévő olaj a kompresszorba vissza tudjon szivárogni. Amennyiben ez elmarad a továbbiakban zajosabb lesz a működése, ezért munkatársaink mindig figyelmeztetik a megrendelőt.

A szállítás, a flottul zajló költöztetés érdekében célszerű lehet még odafigyelni arra is, hogy a szállító cég emberei, mind a bepakolás, mind a kipakolás helyszínén zavartalanul tudjanak dolgozni, munkájukat ne nehezítsék külső körülmények. Érdemes tehát már egy nappal korábban helyet foglalnunk számukra. Esetleg a liftben írásban jelezni a lakóknak, hogy várhatóan meddig lesz foglalt a lift a költöztetés miatt.

Magáról a költözés tényéről, nem árt a szomszédokat is értesíteni, hisz a velejáró fennforgás őket is érintheti. Nem baj, ha már a legelején törekszünk jó kapcsolatot kiépíteni velük, hisz nem tudhatjuk, a későbbiekben, mikor szorulunk éppen mi a segítségükre.

A költöztetés lebonyolítása előtt új otthonunkra is ráfér egy alapos takarítás, de célszerű a közművek működését is leellenőriznünk. Igény esetén költözés előtti, utáni takarítást is vállalunk. Csak a költöztetők munkáját segítjük vele, ha tudjuk, melyik bútort, dobozt, hol, melyik helyiségben szeretnénk elhelyezni. Ezt is érdemes tehát előre eltervezni.

Mire figyeljünk a szállítócég kiválasztása során az olcsóság mellett? Miért érdemes minket választania?

Mert velünk nemcsak olcsó és profi a költöztetés Székesfehérváron, de nincsenek rejtett költségek sem. Fehérváron belül külön kilométer díjat sem számítunk fel.

Cégünk a legmegbízhatóbb költöztető Székesfehérváron, a költözéshez nemcsak ajándékdobozokat biztosítunk, de bútoraira, értéktárgyaira is hatványozottan odafigyelünk mind a szállítás, mind a ki- és bepakolás során.

Költöztetés Székesfehérvár                Költöztetés Pátka                        Költöztetés Szabadegyháza
Költöztetés Székesfehérváron            Költöztetés Kápolnásnyék           Költöztetés Soponya
Költöztetés Fehérváron                      Költöztetés Sukoró                      Költözetés Kisláng
Költöztetés Fejér megyében               Költöztetés Lovasberény             Költöztetés Pusztaszabolcs
Költöztetés Dunántúl                           Költöztetés Pázmánd                  Költöztetés Iváncsa
Költöztetés Olcsón                              Költöztetés Vértescsaba             Költöztetés Adony
Költöztetés Csór                                 Költöztetés Csákberény              Költöztetés Perkáta
Költöztetés Úrhida                              Költöztetés Balinka                      Költöztetés Hantos
Költöztetés Sárkeresztes                    Költöztetés Várpalota                  Költöztetés Mezőfalva
Költöztetés Zámoly                              Költöztetés Veszprém                 Költözetés Rácalmás
Költöztetés Sárszentmihály                Költöztetés Csetény                     Költöztetés Apátszállás
Költöztetés Nádasladány                    Költöztetés Zirc                            Költöztetés Baracs
Költöztetés Szabadbattyán                 Költöztetés Olaszfalu                   Költöztetés Dég
Költöztetés Kincsesbánya                  Költöztetés Dudar                        Koltoztetes Szekesfehervar
Költöztetés Ősi                                   Költöztetés Bakonynána              Koltoztetesszekesfehervar
Költöztetés Agárd                               Költöztetés Bodajk                       Koltoztetes Fehervar
Költöztetés Gárdony                           Költöztetés Papkeszi                   Koltoztetes Fahervaron
Költöztetés Velence                            Költöztetés Seregélyes                Költöztetés Olcsón
Költöztetés Dunaujváros                    Költöztetés Dunaföldvár               Költöztetés Dömsöd